6 Comments

  1. Jag förstår varför kvinnor klagar över detta, och skulle också klaga om halvnakna män användes på samma sätt i ett matriarkalt samhälle.
    Men nu duger ju förstås inte ens riktiga kvinnokroppar längre, utan måste fejkas helt. Se HM.

  2. Används för att det säljer. Företag skulle inte slösa cash på modeller om det inte drog tjej och kill blickar. Tjejer kollar på tjejer, killar gör det. En halvnaken man har inte samma effekt. Ingen slump att porr för killar oftast är mer visuellt, medans “chiclit” ofta innehåller lite tantsnusk. Den sekunden det tar en tjej att jämföra sig med en snygg modell, eller en kille att fästa blicken, är allt produkten behöver.

    1. Lati jak będę kiedyś pisał kryminał (nie, nie bój się, nie na Salonie, tylko dla swoich wnuków) to obsadzę Ciebie w roli detektywa. Żadna fuszerka Ci nie ujdzie. To pewpr.nozdeawiam

  3. The lawsuit failed in DC District Court to get the Obama government to hand over the records. There is no surprise that they refuse here. “This Agency has no evidence that President Obama’s 1980 registration is not au2#intec,&h82t1; wrote Richard S. Flahavan, associate director of public & intergovernmental affairsWell OBot tool, then you have no problem in releasing the document for review.

Leave a Reply

Your email address will not be published.