12 Comments

      1. Åtminstone på Linnégatan här i Göteborg. Samma bild fast med en snubbe istället. Får väl ta en bild om jag har vägarna förbi.

  1. Din rubrik blir lite pinsam när det inte är ett privatägt Apotek som annonserat bilden :/

  2. fotade denna på Kungsgatan. jag tar för givet att Apoteket har fattat grejen då snubben lyser med sin frånvaro på hemsidan.

    1. känner att ni fattat precis! sälj med tjej på sidan och låt mannen slinka in på FB för att slippa fällas av RO. kunde inte gjort det bättre själv.

  3. Fast på apoteket där jag bor är kvinnan och mannen båda med lika stort och tydligt i butiken. Och lika avklädda och “sexiga”. Så tycker inte heller denna gills.

  4. Det här är en skitbra blogg som visar hur könstereotyp och bisarr reklamen är. Förhoppningsvis kan den öppna några ögon. Men just det här exemplet blir rätt platt då de har två likadana varianter, en med en man och en med en kvinna. -Inte bara på nåt enstaka ställe, nåt apotek har bara mannen, nåt bara kvinnan men de flesta jag sett har båda uppe. Så faktiskt. Jag tycker inte Apotekets reklam kvalar in här och det känns lite billigt att börja vinkla genom att bara visa halva reklamen..

  5. Jag håller med Tobbe här. I vår stad är bilderna uppsatta brevid varandra, och de står i exakt samma pose.

Leave a Reply

Your email address will not be published.