10 Comments

 1. haha varför tar de en tjej som ser så skanky ut att man tänker ja eller så betalar ja bara några cheeseburgare……… men ja gilla denna den var iaf rolig 😀

  1. haha menar du att man skulle få ligga med henne om man bara erbjöd henne typ två cheese?

  2. Onödigt av dig att kalla henne skanky.
   Hon är med all trolighet snyggare än dig – svider det så mycket?

 2. anon: vad har snyggheten med det att göra, inte sagt att hon är ful på något sätt, jag påpekar att de har gjort henne skanky, uppenbarligen, inte som att hon stod ute på gatan med det utseendet och de ba kom och sa jaa du ser så skanky ut dig kör vi på.

 3. jag måste tillägga, nu när jag ändå äntligen fått det argumentet använt mot mig att jag i alla tider tyckt att det är bland de fjantigaste argumenten…får fula människor inte ha en åsikt om andras utseende? “du e inte snyggare själv” hör man ofta i diskussioner eller “kolla på dig själv” som att dom fula inte har ögon och smak och kan se att det finns andra fula än dom själva. nej alla fulingar som säger att nån annan är ful menar det inte på riktigt. nu är det ju tur för mig att jag är snygg för då får jag tydligen kalla folk för fula 🙂 go me

  1. Glöm inte det faktum att fula personer inte får ha åsikter om utseende tills de fixat sin egen. lite som överviktiga. jag skrattade gott åt att crosstrainers, ruskigt bra verktyg för cardioträning, har maxvikter… det tycker jag är intressant. hittade en med maxvikt 120kg. tydligen kan man inte väga mer.

   man skulle ju kunna tro att de som väger över 120 bör få all hjälp de kan få med att träna och att göra det utan att ta skador på leder.

   Men så är det boyz n girlz. Så fort någon nämner rastillhörighet eller religion då ska det vaktas och fäktas och försvaras. men överviktiga och fula är sammhällets aber alla vill bli av med.

   för ni vet väl att anledningen till varför klädesbutiker inte har kläder för storväxta är för att storväxta personer skrämmer bort de smala, som också antas ha bättre jobb, mer pengar att spendera osv osv.

   har varit fet, vet hur det är.

 4. oh, tillägg: Vacker dam på bilden.

  jag förstår att hennes pose kan ses som “skanky”, och att hon fick betalt för att pose:a så. liksom Jelena såtror inte jag heller att hennes yttre i denna specifika bild speglar hennes personlighet.

  Men tro mig, jag hade också pose:at sådär för 2500kr i timmen (det en bekant får i betalt för fotojobb på 2-4 timmars jobb). då kan dom få presentera mig hur skanky de vill.

  1. Ett modell jobb för säg MQ tex betalar ca 45000kr(för 1-2 timmars plåtnig), beror självklart på hur stort märket är(och om du är kändis).
   Tycker lönen verkar rätt låg, i alla fall om det är bikinibilder.

   Totalt meningslös kampanj, inte fan kommer jag ihåg att “det är bra att donera” utan tänker mest på den urusla fotredigeringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.