Q-pad Pro Gaming Gear

qpad1

qpad2

This entry was posted in säljgrejmedtjej and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Posted 2013/02/11 at 17:48 | Permalink

    Alltså vad fan försöker de sälja? Det framgår liksom inte vad det är för slags produkt genom en bild på en sexig tjej och den där… vad det nu är hon vill pussa på alternativt ha som svans.

  2. Posted 2013/07/10 at 14:45 | Permalink

    Sent svar, men det är möss som är utformade för att spela med (således tämligen värdelösa produkter sålänge de inte är kopplade till en dator). Vad besviken jag blev över att se detta från QPAD; jag hade själv tänkt köpa musen som syns på första bilden, men jag hade ju tänkt använda den för att spela spel, inte för att släpa den efter mig eller pussa på den.
    Det är svårt att köpa gaming gear när en väljer bort alla företag som säljer sina grejer med tjejer; är de inte i annonserna så är de booth babes. Konstigt att spelindustrin inte lockar fler tjejer.

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>