5 Comments

  1. Alltså vad fan försöker de sälja? Det framgår liksom inte vad det är för slags produkt genom en bild på en sexig tjej och den där… vad det nu är hon vill pussa på alternativt ha som svans.

    1. Tara – Amanda and Chris!! They sound super cute and quirky! I smiled and laughed through a few of those stories, and I can really sense a true connection between them despite dieefrencfs and fights. PLUS: I KNOW that your style of photography will do wonders coupled with an odd-ball duo like this!-T

    2. Doch.. Shopping Center haben schon was… gut auch, weil man schnell wieder am Parkplatz ist und Tüten mal schnell unterstellen kann.. und meistens hats ja auch noch einen Lebensmittelmarkt drinnen, dann hat man alles in einem…

    3. Oh Fábio… isso acusa .. que laboratório é o teu??’… não é o do … aquele que ganhou o Tour..e a Vuelta e a ” Volta ” ? RG … Parece que de toda gente que por aqui passa está” tapada ” pelo feitos dos deuses GREGOS … pois é disso que se trata e você é o único que vai direitinho ao ” problema” de ser ” atleta”, já somos 2. Mas òlha tem cuidado… !!! Arriscas a perder a tua saúde como o Simpson ou… os que tomam nos treinos são… honestos. Gosto do ciclismo para saber a que ponto está o desenvolvimento da matéria.

  2. Sent svar, men det är möss som är utformade för att spela med (således tämligen värdelösa produkter sålänge de inte är kopplade till en dator). Vad besviken jag blev över att se detta från QPAD; jag hade själv tänkt köpa musen som syns på första bilden, men jag hade ju tänkt använda den för att spela spel, inte för att släpa den efter mig eller pussa på den.
    Det är svårt att köpa gaming gear när en väljer bort alla företag som säljer sina grejer med tjejer; är de inte i annonserna så är de booth babes. Konstigt att spelindustrin inte lockar fler tjejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.