5 Comments

  1. Jag är iaf jätteglad över att jag fått det här jobbet & jag skulle se trött ut på en del bilder & inte hålla i en kaffe för att symbolisera att det är då man behöver tex. en espresso!
    Tråkigt att det blir så omdiskuterat!

  2. nu är ni gnälliga tycker jag, till skillnad från de andra reklamerna där man verkligen försöker sälja sin produkt med sex så går ju 7-elevenreklamerna ut på att ge butiken en personlighet typ. de har ju även gjort reklamer med barn och så.

  3. Jag förstår inte grejen. Det är ju bara en kvinna på bilderna, och 7 Eleven vill nog bara som någon sade ge butiken en personlighet. Du/Ni går för långt.

  4. förstår inte riktigt vad reklamen har med 7eleven att göra, ser mer ut som reklam för smink

Leave a Reply

Your email address will not be published.