12 Comments

 1. Jepp, det är så vi ska få fler kvinnor att inse hur roligt det är att tapetsera och att de faktiskt också kan: tänk på alla kalorier du bränner när du tapetserar! Visst, det är lite jobbigt för oss svaga satar att göra sådana manliga grejer som att slänga upp tapetvåder, men ska det vara enkelt att bli smal? NÄE.

  Osmakligt.

 2. Hej,

  Jag hittade precis din blogg och kollade igenom den lite. Definitivt intressant att se marknadsföring sammanfattad på ett sånt här sätt, det visar på hur vriden branschen är mot att sälja med skönhet istället för med produkten i centrum. Informerande på ett “kul” sätt, bra jobbat!

  En synpunkt bara. Jag satte mig och googlade i två minuter och hittade dessa bilder:

  http://media.mlive.com/michigan-deals/photo/new-old-spice-commercialjpg-2daeab6220a3726c.jpg

  http://web.utk.edu/~retaylor/shoes.jpg

  http://1.bp.blogspot.com/_uzmtOeGLjiU/S9wZfdZ9a5I/AAAAAAAABLM/16ytrprstSE/s1600/han+%C3%A4r+naken.jpg

  http://www.reklamombudsmannen.org/media/uttalanden/marcjacobs.jpg

  Det visar på att även mäns kroppar och utseende används för att sälja produkter, på samma sätt som kvinnors. Jag tycker det är synd att göra skillnad på könen när man pratar om sexistiska strukturer i t.ex marknadsföringsbranschen. Jag tror det skulle tjäna sitt syfte mer att attackera sexismen i sig istället för att skapa två läger i debatten, ett för vardera kön. På så sätt kan alla gå samman i kampen mot sexismen.

  Något som är värt att tänka på, kanske. 🙂

  Mvh Samuel

  1. What you said made a lot of sense. But, think about this, what if you added a little content? I mean, I dont want to tell you how to run your blog, but what if you added something to maybe get peoples attention? Just like a video or a picture or two to get people excited about what youve got to say. In my opinion, it would make your blog come to life a little bit.

  2. Molt bon post Pol! jo m’ho vaig estar plantejant però sembla que ara ja m’he entès amb les meves plantilles i sabatilles i ho tinc més o menys controlat, jejeje. Tot i que les FF tenen bona pinta, potser algun dia m’animo. A Argentina hi havia molts llocs on tenien les Merrell, s’anunciaven com a barefoot també.

  3. I Play Omaha Poker since 3 Years, I can buy albuterol nebules online life from the Earnings but in the first 6 Months I have buy albuterol nebules online Lost only after this I Buy some Books and Learn the buy albuterol nebules online Game.

  4. Stace | This, to me, is a non-issue. The id is required for safety reasons. The id requirement pushed by the GOP is to supress the legal right to vote of the groups listed in your graphic. We can all go back and forth on nit-picked topics like this one and not change anything about OUR country’s future. Let’s talk platform, policy, and common ground. This is not your country or mine but ours and we need to find a way that we can all live here together in peace. None of us should have to give up our rights that are guaranteed by the constitution to do so.

  5. Betsy! I haven’t had the patience to scroll through the news or to watch teevee to see what did happen when Irene blew through. The only thing I saw was that rivers and streams in NY and New England are flooding. NYC seems to have been spared.

  6. Hallo!Wir testen gerade weiter. Meiner Bekannten sind sie auch etwas zu viel gepfeffert, doch ihre Tochter findet sie super. Nun werde ich mir noch ein paar Meinungen dazu holen und sie dann weiter geben. Allen ein fröhliches knabbern.Mit liebem GrußRegine

 3. @ samuel:

  kvinnor objektifieras i en så mycket större utsträckning än män, och inte bara i reklam. de exemplen du visar är typ de enda som finns. berör sexism dig endast om någon av ditt eget kön skulle vara drabbad?

Leave a Reply

Your email address will not be published.